Årsagerne til Vaginal gær infektion

Vaginal gær infektioner er ubehageligt, pinligt, og have en negativ effekt på kvaliteten af en kvindes liv. Gær infektioner er forårsaget af en svamp kaldet “candida albcans”. Gær infektioner er overgrowths af normalt vokser svampe i skeden. Når denne svamp vokser ud af kontrol for mange grunde, herunder dem, der beskrives nedenfor, skeden bliver betændt, og en teatralsk hvidt udflåd resultater. Der er en stærk lugt, irritation og kløe. Naturligt kontrollere forekommende bakterier i kroppen normalt gærsvampe. Undertiden er denne balance forstyrret. Mindst oplever 75% af kvinder en gær infektion på et tidspunkt i deres liv. Afbrydelse af denne naturlige balance kan opstå med nogen af følgende:

Overdreven brug af antibiotika, Diabetes, A svækket immunforsvar (for eksempel fra HIV/AIDS, steroid brug, graviditet, kræft kemoterapi eller andre stoffer, der svækker immunsystemet), brug af douches eller feminin hygiejne sprays, Tight eller ikke bomuld undertøj, Hormonelle forandringer, ægløsning, overgangsalder, graviditet, brug af p-piller, brug af hormonbehandling. Overstiger niveauerne af denne svamp organer mulighed for at ødelægge de invaderende fjende, vokser svampen ud af kontrol. Vaginal gær infektion kan sprede sig til den mandlige urethra gennem samleje.

Generelt er gøre de samme ting, at sænke vores immunitet og gøre det muligt at indgå andre lidelser, også det muligt at kontrakt gær infektioner. Stress er en vigtig medvirkende faktor. Når vi er er en stressende situation, eller leve et stress fyldt liv, vores kroppe koncentrere sig om håndtering af stress. Når dette sker, er vores evne til at bekæmpe sygdom, en sygdom, mindsket.

Nogle kvinder oplever en stigning i gær infektioner i overgangsalder på grund af de enorme hormonelle forandringer, der sker. Overdreven antibiotika er en medvirkende faktor. Antibiotika dræber ikke kun sygdom forårsager bakterier, men nyttige bakterier, som hjælper vores kroppe bekæmpe sygdom.

Andre medvirkende faktorer er overdreven douching og brug af duftende feminin hygiejneprodukter. Eventuelle eksterne produkt udgør en risiko for en person, der er modtagelige for smitte. Stram passende tøj, der ikke kan foretages tilstrækkeligt blod og luftcirkulation på det inficerede område er et problem. Dens meget nemmere at forebygge en gær infektion end at helbrede, så huske alle disse mulige årsager er det første skridt til at forhindre problemet i første omgang.

Nu jeg ved lyden som bare en liste over årsager, men husk, at vi har sagt det vigtigste var forebyggelse. Hvis du er modtagelig for gær infektion, undgå skumbad, irriterende sæbe og parfumerede toiletpapir. Undgå barske vaskemidler bruges til at vaske undertøj. Skyl dit vasketøj grundigt, så der er ingen vaskemiddel rester.

Kost har en stor indvirkning på candida gær infektioner. Mejeriprodukter kan føre til infektion i nogle kvinder kan de fleste kornprodukter, nødder og høje sukker fødevarer. At kende årsagen til infektionen er vigtigt at forebygge.

Hvis du har taget alle mulige forholdsregler for at forebygge infektion, og du lider stadig tilbagevendende gær infektion problemer, derefter retsmidler sin tid til at begynde at kigge på. Der er flere svampemidler, der bruges i behandling, samt et overflødighedshorn af naturlægemidler og holistiske behandlinger. Hvis forebyggelse var forgæves, og holistisk retsmidler mislykkedes, se din læge. Der er en stor lang sigt skader, der kan være forårsaget af langsigtede og tilbagevendende gær infektion. Tage hjertet gær infektioner er kan forebygges og helbredes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.