Bedste lydbøger i 2009 – Del 2

Hvis du elsker Stephen King’s arbejde og nyde at læse i almindelighed, gør dig selv en tjeneste og begynde at lytte til nogle af hans lydbøger denne vinter. Det er den ultimative måde at afrunde din bogsamling på! Det bliver du glad for. Listen over Stephen King Lydbøger på lydbog reolen til jul vil vokse hvert år, da han nærmer sig slutningen af sin karriere. Denne artikel vil give dig nogle anbefalinger af, hvad du kan få for din samling.

“En fremmed i spejlet” af Stephen King. Dette er den anden i hans vidunderligt charmerende “The Shining” serie. I denne lydbog skildrer King sin smukke datter, Jacob, som har været væk hjemmefra i tre år. Da hun vender hjem, driver hendes sindssyge King til at overveje psykisk lidelse og i sidste ende selvmord.

“The Darkling” af Stephen King. En anden stor bog lydbøger med store fortællinger. King fortæller denne roman, mens han er på ferie. Hvilken bedre måde at efterlade alle de tunge ejendele end at hoppe ud til en afslappende ferie? Med “The Darkling” indfanger King ikke kun essensen af sin historie, men giver også fortællingen sin egen løsrevne stil, som helt adskiller den fra de andre værker.

“Mareridtet før jul” af Donald Trump. Den store gyserroman “Mareridtet før jul” bliver endnu mere fantastisk af kvaliteten af lydbogsfortællingen udført af dens store fortæller. Med tilføjelsen af Bill Paterson’s score, blev produktionen af denne lydbog endnu bedre.

“The Dark Tower” af Stephen King. Dette er faktisk den første bog i “The Dark Tower”-serien, og er et fantastisk valg til lydbøger. King har formået at skabe en indviklet verden, der er både velkendt og alligevel unik på samme tid. Lydbogsfortællerens arbejde er helt i top, og dette er en af de allerbedste bøger i “The Dark Tower”-serien.

“Green Mile” af Craig Whelan. En engelsk lærer vendte science fiction forfatter, Craig Whelan bringer en fantastisk lydlæsning af sin bog. Stemmen af denne forfatter er glat og beroligende, hvilket bringer en dejlig ændring af tempoet til, hvad der ellers kunne være en meget lang og trukket ud lydbog. Ud over at være en vidunderlig fortæller, Craig Whelan giver også en stor indholdsfortegnelse, så du kan gå tilbage og læse visse sektioner, du måske har glemt. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver samling af lydbøger i din samling.