I ros af Satin–ordrige fornøjelser i sindet faktisk! -Plader i sjov eller bare sjov i ark?

Satin emmer af disse vidunderlige billeder og konnotationer, som det synes at have overskredet sin egen betydning. Fra dette punkt, måske sensuel er en af de bedre beskrivelser, man kan finde, men selvfølgelig, der er uendelige muligheder for dets anvendelse til transport af sådant et fascinerende udvalg af over- og undertoner.

Onomatopoietikon-Pia udtale, ordet er indbegrebet, formidler, bugner med at slithery lyden af funklende forførelse, så glat strøg sanserne som det swishes omkring savoring disse saucy hemmelige sekunder, der styrker de bløde sekvenser med en silkeblød Suave-icity sødt secernerende sin sjælfuld lyd mætte denne scribe med solicitously senede baloney.. .need jeg sige mere! Og jeg synes at have dækket en fair par synonymer på samme tid.

Billedsprog startes fra et par øjeblikke tankegang tillader en at dagdrømme om natten væk med fantasifulde fantasier af boltrer sig i felter af fern i et følelse vanvid af frygtløshed sammensmeltet med… (OK, jeg kende hvor hen til stop… nå, måske?)

Satin rammer dig med sine stemninger af regality, overflod, eller bare ligefrem “Jeg er i humør” blinkende billboard eller banner. Det er grundigt udtryksfulde, ville ikke eksploderer på dem sanser på en måde, som du bare normalt mistanke fra et stykke stof. Så igen modsiger det sig selv med denne imponerende delikat kvalitet glat feminin blødhed lounging der udsøgt i sådanne afslappet udgør. Det beroliger dig og åbner beroligende du til sin tidløse side af passive ro.

Som trimning på dem er cot sengetøj ofte hvor man først kommer i kontakt med denne moderlig materiale. Det tog væk de ru kanter af livet–en kropslig viden fattet når unge hjerner begreber var stadig blandet som babymad; endnu tidligere stadig, som en klatrede dem mors bjerge og puttet ind i dem, omsorgsfuld brystvorter. Ve der! –Hvem ved hvad underbevidste beføjelser denne forjættende tekstil har over os?

Som lingeri, hvilken kvinde ikke vil bukke under for denne satinicity forsigtigt bevogtning sin erogene charme? Som pyjamas, kunne nogen ønsker for mere erotisk forkælelse? Som sengetøj, kunne der ikke slumre, trygt omgivet med sådanne eksotiske belægninger?
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.