kommer til en bil forhandler nær dig!

2006 biler er friske i forhandler showrooms og allerede snak er raser om flere kommende biler sat til udgivelse i modelår 2007 eller senere. Stilarter er stor, teknik er avanceret, og du simpelthen ikke har set noget endnu. Lad os tage et højdepunkt på hvad der kommer ned gedde. En af disse fremtidige biler muligvis bare, hvad du ender op at køre!

Hyundai Equus – kan du sige, V8 Hyundai? Det er rigtigt, at Equus, som er allerede solgt i Korea, kan gøre sin debut her i Nordamerika som en 2008 model. Rapporter har det at bilen, som er større end Sonata, vil være et baghjul drev fire-dørs sedan outfitted med træ, læder og alle de nyeste elektroniske gadgets.

Saturn Outlook – tingene ændrer helt sikkert for Saturn, sig nu, at GM har dræbt en Oldsmobile division. Stadig forsøger at finde sit fodfæste blandt Chevrolet, Pontiac, Buick og Cadillac, division vil få sin første store crossover køretøj når 8 passageren Outlook debuterer som en 2007 model. Look for V6 magt standard med den første Saturn udstyret V8 som en mulighed.

Ford Edge – hvis en Ford model starter med et “E” det sandsynligvis er en SUV. Kanten er en SUV og det er ikke en SUV. Mere af en crossover køretøjer, 2007 Edge vil være baseret på den Ford Fusion, der låner sin platform fra Mazda 6. Placeret mellem flugten og Explorer, er kanten beregnet til at være Fords svar til andre bil baseret mennesker movers herunder Honda Pilot og Toyota Highlander.

Volvo C30-kan du sige, subcompact Volvo? Ja, det er sandt: Volvo vil indføre C30, en tre dørs hatchback coupe. Nogle otte inches kortere end den kompakte S40, bilen kører på en lille inline fire og det kan være den første Volvo til at have en valgfri hybrid motor. C30 er til debut som 2007 model.

Chevrolet Idræt Wagon – GMS køb af Daewoo har nogle positive bivirkninger i udviklingen af 2008 Idræt Wagon. En fælles Daewoo-Chevrolet venture, denne fem sæde model vil være en crossover køretøjer og dele nogle komponenter med Chevys større Equinox. Planlagt som en verden bil, er den Idræt Wagon tilbøjelige til at bære Daewoo, Chevrolet, Suzuki og Opel navneskilte.

Er du spændt endnu? Hvis ikke, der er hundredvis af yderligere modeller på tegneborde og konceptbiler udstillet på en auto show i nærheden af dig. Hænge, forandring er i luften og du har ikke set noget endnu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.