Virksomheder har brug for penge til at vokse. Er risikovillig kapital lige nemlig jer?

Målet for enhver virksomhed er at blive en succes i deres bestræbelser og fortsætte med at vokse. Men de ofte kommer til en korsvej, hvor de skal nødt til at investere flere penge, hvis de ønsker at opleve vækst og ekstra profit. Det kan være penge til nyt udstyr, en større bygning eller en række andre elementer, der kan vise sig for at holde en virksomhed opererer på sit allerbedste.

Mange virksomhedsejer tur til risikovillig kapital for at finansiere sådan ventures for deres virksomhed. Dette er en type af lån, der kommer fra en privat investor i stedet for en traditionel låneinstituttet. Långiver tilbyder de nødvendige penge og til gengæld de modtager aktier i ejerskab i forretningen.

De spørger ofte for 2% af overskuddet i løbet af den tid det tager for at tilbagebetale midlerne så venturekapital udlån kan være meget indbringende. Desuden skal du stadig betale den primære saldo og interessen på det. Men disse 2% er at dække deres risiko på sådan en investering.

Virksomhedsejeren kan har intet andet valg, men for at undersøge risikovillig kapital muligheder hvis de anses for at være for høj for en risiko for en traditionel långiveren til at tilbyde dem den finansiering, de behøver. Det kunne være på grund af virksomheden er ny eller virksomhed skylder for mange penge til andre långivere de har en dårlig kredithistorie, at traditionelle långivere ikke kan acceptere.

Der er også tidspunkter, hvor en virksomhed har brug for finansiering for at købe varer, der ikke er konkrete. Da långiver ikke kan bruge dem som sikkerhedsstillelse finder de venture er bare for høj risiko. Nogle fælles elementer, der kan være involveret er software-programmer til betjening af computere i virksomheder og forskning, der er nødvendige for virksomheden til at vokse med succes.

Det er dog vigtigt at indse, at venture kapital ikke kan være en god mulighed for din særlige erhvervsmæssige og finansielle behov. Du nødt til at være i stand til at vise oplysninger, viser der er en meget høj chance for, at din virksomhed vil være ganske indbringende hvis du får lov til at få adgang til de midler, der er nødvendige for din virksomhed at udvide.

Husk på, at dine oplysninger også skal vise, at disse ekstra indtjening vil fremgå i det tildelte tidsrum. I de fleste tilfælde investorerne af risikovillig kapital vil give dig et minimum af tre år og højst syv år for at vækst opstår og være rentable.

Risikovillig kapital bør altid være en sidste udvej, når alle andre muligheder for at sikre finansiering har undladt. I disse tilfælde kan det være et meget værdifuldt værktøj, som kan beslutte, om du får finansiering du har brug at udvide din forretning eller ej. Det anslås, at mere end 6 billioner dollar i lån under kategorien af venturekapital finder sted hvert år i USA. Processen er tilgængelig i mange andre lande så godt men ikke næsten de samme ekstreme som i USA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.